Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με τη νέα Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος Λουκία Σαράντη

 


Συνάντηση με τη νέα Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) Λουκία Σαράντη είχε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον κομβικό ρόλο του ΣΒΕ στην αναπτυξιακή προσπάθεια της πόλης αλλά και τη συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε όλα τα επίπεδα.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για τη «συμμαχία του καλού και της δημιουργίας για την πόλη» και τόνισε την καθοριστική συμβολή των φορέων της πόλης στην κοινή προσπάθεια για ανάπτυξη και εξέλιξη της Θεσσαλονίκης.
Η κυρία Σαράντη, από την πλευρά της, είπε ότι ο ΣΒΕ ως Κοινωνικός Εταίρος υποστηρίζει τις συνεργασίες και προάγει και το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!