Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού των γυναικών επαγγελματιών του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού στην «ροζ πλατεία» Ευόσμου.

 


Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού των γυναικών επαγγελματιών του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού στην «ροζ πλατεία» Ευόσμου.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/10 η δράση "PINK SUNDAY" της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (ΕΓΕ) του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου-Κορδελιού (ΕΜΣΕΚ) στην πλατεία του Ευόσμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, πολλοί επαγγελματίες και κυρίως γυναίκες που μοιράστηκαν τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες με τον Καρκίνο του μαστού και έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα: «Η πρόληψη σώζει ζωές!»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης: κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, κ. Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και κ. Γιάννης Αμανατίδης, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κορδελιού Ευόσμου κ. Νανά Παμπουκίδου, εκπρόσωποι του τοπικού συμβουλίου Κορδελιού και Ευόσμου, υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του δήμου.

Η ικανοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου-Κορδελιού και της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, είναι μεγάλη, καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από τη δημιουργία και λειτουργία της έχει καταφέρει αξιοθαύμαστες δράσεις, με έμφαση τόσο στην υποστήριξη & ενδυνάμωση των γυναικών επαγγελματιών αλλά και σε ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!