Συγχαρητήρια από τον ΟΑΣΘ στον οδηγό του Οργανισμού Νίκο Παπαδόπουλο για το ήθος του

 


Συγχαρητήρια από τον ΟΑΣΘ στον οδηγό του Οργανισμού

Νίκο Παπαδόπουλο για το ήθος του

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κώστας Ταγγίρης συνεχάρη τον εργαζόμενο του ΟΑΣΘ που βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό - Δείτε video από τη συνάντηση

 

Τον οδηγό του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος πριν από λίγες μέρες βρήκε και παρέδωσε στον κάτοχό του πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό, πιστωτικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης, προκειμένου να τον συγχαρεί για το ήθος του.

Ο κ. Παπαδόπουλος, που συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ Γιάννη Δήμκα, μιλώντας στον Πρόεδρο του Οργανισμού είπε, με ιδιαίτερη σεμνότητα, ότι το να παραδώσει ένα πορτοφόλι με χρήματα τα οποία δεν του ανήκουν, ήταν κάτι που δεν τον έβαλε σε σκέψη και σε δίλημμα, αλλά κάτι αυτονόητο.

«Στις μέρες μας, μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα, αλλά δεν μπορούμε να κοιμηθούμε όταν ξέρουμε ότι πήραμε τα λεφτά κάποιου άλλου ανθρώπου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Όπως περιέγραψε συγκινημένος, η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον ίδιο, ήταν το από βάθους καρδιάς μπράβο που άκουσε από τον 83χρονο πατέρα του, αλλά και από όλη την οικογένειά του και ιδίως τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά, ηλικίας 27 και 23 ετών, όπως βέβαια και από τους συναδέλφους του. Ο ίδιος άλλωστε αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου που αγαπά τη γνώση και τη μάθηση. Έτσι, τα βράδια παρακολουθεί μαθήματα, προκειμένου να πάρει πτυχίο ηλεκτρολογίας ηλεκτρονικής. 

Στη συζήτηση που έγινε με τον κ. Ταγγίρη, ο Νίκος Παπαδόπουλος περιέγραψε ορισμένα από τα ιδιαίτερα περιστατικά που έχει ζήσει στο τιμόνι των λεωφορείων του ΟΑΣΘ. Ειδική αναφορά έκανε σε περιπτώσεις ηλικιωμένων επιβατών οι οποίοι μπέρδεψαν το λεωφορείο και τον προορισμό τους. Για τους ανθρώπους αυτούς, όπως περιέγραψε, υπήρξε κινητοποίηση από το προσωπικό του ΟΑΣΘ, ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό και τα οικεία τους πρόσωπα, είτε είχε εκδοθεί silver alert, είτε όχι.

 

Θερμά συγχαρητήρια κι ευχαριστώ

Ο κ. Ταγγίρης συνεχάρη τον κ. Παπαδόπουλο για την πράξη του.

«Θέλω να συγχαρώ τον κ. Παπαδόπουλο, τον αγαπητό Νίκο, για το ήθος του. Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς δεν μας εκπλήσσουν γιατί είναι συνήθεις, πάντα λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Οι εργαζόμενοι του Οργανισμού μας είναι κοντά στο επιβατικό κοινό, κοντά στους Θεσσαλονικείς, όχι μόνο για τους μεταφέρουν με ασφάλεια στους προορισμούς τους, αλλά και για να συνδράμουν όποτε αυτό θα απαιτηθεί και έτσι θα συνεχίσουν. Σε ευχαριστώ Νίκο, σε ευχαριστώ για την καλή σου πράξη και για αυτό που έδειξες», υπογράμμισε ο κ. Ταγγίρης.

Θερμά συγχαρητήρια στον συνάδελφό του έδωσε και ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ Γιάννης Δήμκας. Όπως είπε χαρακτηριστικά, στο πρόσωπο του Νίκου Παπαδόπουλου ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους του Οργανισμού, οι οποίοι πολύ συχνά δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους και βοηθούν να βρεθούν όχι μόνο αντικείμενα, αλλά και άνθρωποι. «Θερμά συγχαρητήρια στον Νίκο και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ που για μια ακόμα φορά απέδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο», υπογράμμισε ο κ. Δήμκας.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!