Δήλωση Αστ. Γαβότση για την αναβολή του δικαστηρίου


Νέο ψευδές και υβριστικό δημοσίευμα εναντίον μου, στον προσωπικό λογαριασμό του κ Καρασαββίδη στο fb  και σε δημόσια θέα, με το οποίο τάχα με κατηγορεί ότι έσπευσα να ζητήσω αναβολή για το σημερινό δικαστήριο. Ας μάθουν λοιπόν όλοι όσοι προσέτρεξαν άκριτα να σχολιάσουν το κακόβουλο αυτό δημοσίευμα,  και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου, πως αιτία της εν λόγω  αναβολής, η οποία προέκυψε με την αδιαμφισβήτητη κατανόηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, ήταν ο αιφνίδιος,  προ ελάχιστων μόνο ημερών, θάνατος του δικηγόρου μου στην εν λόγω υπόθεση,  Λάμπρου Μαργαρίτη, καθηγητού του Ποινικού Δικαίου στο ΑΠΘ. 

Άλλωστε, το γεγονός πως ο αποβιώσας ήταν ο μέχρι σήμερα δικηγόρος που μ εκπροσωπούσε στην συγκεκριμένη υπόθεση, προκύπτει από την ίδια την σχηματισθείσα  δικογραφία και ήταν το γεγονός αυτό,φυσικά, και σε πλήρη γνώση της σημερινής έδρας του Δικαστηρίου, το οποίο, δεδομένης της φύσεως της υποθέσεως, είχε  την δυνατότητα να προχωρήσει στην εκδίκαση της, διορίζοντας αυτεπαγγέλτως άλλο δικηγόρο μου, αλλά  δεν το έπραξε αναγνωρίζοντας το αυτονόητο και το εύλογο του αιφνίδιου συμβάντος και συγκλονιστικού για όλο τον νομικό κόσμο. Αυτά δε, τ' άκουσε και ο ίδιος ο κ. Καρασαββίδης, που ήταν παρών στο εν λόγω ακροατήριο, και παρόλα αυτά διαπράττει την αθλιότητα να αποπειράται συνειδητά να συγχέει μία αστική δίκη, σαν την οποία εκείνος είναι εναγόμενος με την υπόψη ποινική δίκη. 


Εξάλλου και ο συγκατηγορούμενος μου, κ. Σαραμάντος, δήλωσε σε συζητήσεις ενώπιον τρίτων μαρτύρων και  άλλων συγκατηγορουμένων μου, προ της εκδικάσεως και εκτός της δικαστικής αίθουσας, πως   επιθυμεί την αναβολή της εν λόγω υποθέσεως.  


Η οργή και η βιασύνη, ίδια χαρακτηριστικά του συντάξαντα το εν λόγω δημοσίευμα, που  μνημονεύει με τόσο ζήλο τον Θουκυδίδη, τον εμποδίζουν να θυμάται τον Σοφοκλή, που μας διδάσκει διαχρονικά πως στάθηκε, με σεβασμό και δέος, η Αντιγόνη απέναντι στον θάνατο, αντιστεκόμενη ταυτόχρονα στην ύβρη της εξουσίας του Κρέοντα


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!