Specisoft: Δημιουργεί πλατφόρμα e-learning επιχειρηματικής εκπαίδευσης

 


Specisoft: Δημιουργεί πλατφόρμα e-learning επιχειρηματικής εκπαίδευσης 

Η εταιρία Specisoft ολοκληρώνει τη δημιουργία πλατφόρμας e-learning επιχειρηματικής εκπαίδευσης που απευθύνεται σε ιδιώτες, πανεπιστήμια, Δήμους, επιχειρήσεις, επιμελητήρια, Συνεταιρισμούς και Φορείς.

Στόχος της πλατφόρμας είναι να συνεισφέρει άμεσα και αποτελεσματικά στην εκπαίδευση όλων όσοι ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα, αλλά και να λειτουργήσει ως εργαλείο που θα αξιοποιηθεί από Φορείς,  Δήμους, Επιμελητήρια κ.α. για τη δημιουργία τμημάτων εκπαίδευσης στην Επιχειρηματικότητα.

Τα μαθήματα που προσφέρει η πλατφόρμα e-learning της Specisoft είναι, μεταξύ άλλων: Επιχειρησιακός Σχεδιασμός, Ανάλυση – Αξιολόγηση επιχειρήσεων, Αξιολογήσεις Επενδύσεων, Αποτιμήσεις Αξίας, Επιχειρηματικά σχέδια, Προϋπολογισμοί -Οικονομική ανάλυση ισολογισμών κλπ. Για το σύνολο των προσφερόμενων μαθημάτων θα δημιουργηθεί ειδικό site με υλικό και διαχρονική πρόσβαση σε αυτό από όλους τους εκπαιδευόμενους, με δωρεάν εργαλεία λογισμικού, με case studies, με ειδικά άρθρα, αλλά και με χρήση λογισμικού.  Τα Σεμινάρια επιχειρηματικής εκπαίδευσης της Specisoft εισάγουν την καινοτομία της χρήσης εξειδικευμένου λογισμικού της εταιρίας, που μαθαίνει στον εκπαιδευόμενο την πραγματική εφαρμογή, και παράλληλα με τη θεωρία, δημιουργείται κατά περίπτωση, αυτόματα, ολόκληρη μελέτη, εκατοντάδων σελίδων.

Παράλληλα, παρέχει πιστοποιημένη γνώση στον εκπαιδευόμενο καθώς απαιτεί την παράδοση σχετικής εργασίας με θέμα προερχόμενο από την πραγματική οικονομία. Ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει βήμα – βήμα πώς κτίζεται η αντίστοιχη με το σεμινάριο μελέτη, και παράλληλα με τη θεωρία δημιουργεί μόνος του ολόκληρη τη μελέτη, λαμβάνοντας υπόψη του όλα εκείνα τα στοιχεία που θα πρέπει να συλλέξουν, να ελέγξουν, να ερευνήσουν ή και να υποθέσουν όσοι εμπλέκονται στη δημιουργία της μελέτης. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε συμμετέχοντας αποκτά βαθιά αντίληψη για τις ανάγκες δημιουργίας π.χ. ενός Business Plan ή κάποιου άλλου θέματος.

 

Λίγα λόγια για τη Specisoft

 Η Specisoft Α.Ε. είναι εταιρία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού που λειτουργεί από το 1987 με κύριο χαρακτηριστικό την ανάπτυξη λογισμικού σε θέματα που περιέχουν γνώση, υψηλή εξειδίκευση, ειδικούς αλγορίθμους βελτιστοποίησης και πολύ μεγάλης κλίμακας επεξεργασίας στοιχείων. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η κατάκτηση σημαντικής θέσης στην διεθνή αγορά του εξειδικευμένου λογισμικού. Η Specisoft έχει αναπτύξει σταθερές και στιβαρές συνεργασίες με μια ευρεία γκάμα πελατών, έχοντας σήμερα στο portfolio της πάνω από 2.000 πελάτες, όπως Επιχειρήσεις, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά γραφεία, Δημόσιους Οργανισμούς, Δήμους, Εταιρίες  εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) καθώς και Ελληνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Πανεπιστήμια, Κολέγια, Οργανισμούς Σεμιναρίων κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.specisoft.gr

https://www.facebook.com/specisoftsa

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@oni.gr

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!