Νέα Ημερομηνία η Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου για τα 20 χρόνια του Βοτανικού Κήπου Σταυρούπολης με τιμές, άναμμα δέντρου και τους Blues Wire

 


Νέα Ημερομηνία η Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου για τα 20 χρόνια του Βοτανικού Κήπου Σταυρούπολης με τιμές, άναμμα δέντρου και τους Blues Wire


Τελικά, η μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια Βοτανικού Κήπου Σταυρούπολης στον Δήμο Παύλου Μελά, λόγω της βροχής, θα διοργανωθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 18.30, με το πρώτο άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και τους Blues Wire, το συνώνυμο των Μπλουζ στην Ελλάδα, την μπάντα που έβαλε τα θεμέλια, έχτισε και ακόμα κρατάει τα κλειδιά του είδους, που παίζει δίχως αύριο σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση!

Από το 1996 και κυριολεκτικά από το μηδέν, γεννήθηκε ο Βοτανικός Κήπος Σταυρούπολης, επί δημαρχίας Σπύρου Μπαρούτα, με την έμπνευση της Γεωπόνου Αθηνάς Χατζηαθανασιάδου και του Αρχιτέκτονα Γιάννη Μήρτσιου και αφού κάλυψε μια μεγάλη διαδρομή 20 ετών, από το 2002, συνεχίζει να εκπλήσσει αυτούς που τον επισκέπτονται για πρώτη φορά και να μας γοητεύει όλους με την αλήθεια και την αθωότητα του μοναδικού κόσμου των φυτών.

Το Τμήμα και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά καλούν το κοινό από όλη τη Θεσσαλονίκη να ζήσουν στον Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης, μια ξεχωριστή εμπειρία σε μια Blues Wire μουσική πανδαισία, με ελεύθερη είσοδο.

 Διαβάστε την ανάρτηση ΕΔΩ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!