Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Παρουσίαση του βιβλίου "Γράμμα στη μαμά και στον μπαμπά που είναι ο αληθινός Αη Βασίλης"

 


ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

«ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ»

 

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας  και Δια Βίου Μάθησης, το  Τμήμα Βιβλιοθήκης και οι Εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ»,

παρουσιάζουν

το βιβλίο της Εύης Φραγκάκη  «ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ» και

σας προσκαλούν

την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 19.00 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου 2ος όροφος Μ. Αλέξανδρου 57.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Βάιος Νταφούλης Διευθυντής Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΓΝΘ Ιπποκρατείου Δρ. Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ

Μαρία Βαρσαμά Δρ. Τμήματος Επιστημών Εκπαίδευσης Προσχολικής Ηλικίας

Την παρουσίαση θα συντονίσει η Γωγώ Καρανίκα Δημοσιογράφος.

 

Έχοντας ως αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων η Δημοσιογράφος και Συγγραφέας Εύη Φραγκάκη πολύ εύστοχα επιλέγει να καλέσει τα παιδιά να γράψουν ένα γράμμα στους γονείς τους που είναι και ο πραγματικός Άγιος Βασίλης…. και να του ζητήσουν ότι πραγματικά έχουν ανάγκη.

Η παρουσίαση του βιβλίου που απευθύνεται στους γονείς και όχι στα παιδιά, θα γίνει σε ένα διαφορετικό πλαίσιο όπου ο Δρ. Βάιος Νταφούλης θα αναπτύξει πως η  συμπεριφορά του σύγχρονου γονέα επιδρά στην ψυχική υγεία των παιδιών και η Δρ. Βαρσαμά Μαρία θα αναφερθεί στους τρόπους που ο ελάχιστος χρόνος γονέα - παιδιού μπορεί να αξιοποιηθεί στο έπακρο ώστε να αντισταθμιστεί η συναισθηματική απόσταση μεταξύ τους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!