Παραδοσιακά κάλαντα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης: Συγκίνηση από τη χορωδία της ουκρανικής κοινότητας. Κ. Ζέρβας: «Το 2023 να γευόμαστε χαρές κι επιτυχίες στη Θεσσαλονίκη μα

 


Παραδοσιακά κάλαντα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

 Συγκίνηση από τη χορωδία της ουκρανικής κοινότητας

Κ. Ζέρβας: «Το 2023 να γευόμαστε χαρές κι επιτυχίες στη Θεσσαλονίκη μας»

«Το 2023 να γευόμαστε χαρές κι επιτυχίες στην πόλη μας, που τόσο αγαπάμε», είναι η ευχή την οποία απηύθυνε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, που σήμερα (30/12) το πρωί μαζί με στελέχη της Δημοτικής Αρχής άκουσε παραδοσιακά κάλαντα στο φουαγιέ του δημαρχείου.

Τα κάλαντα έπαιξαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και οι μπάντες του Γ΄ Σώματος Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Συγκίνηση σκόρπισαν τα μέλη της χορωδίας της ουκρανικής κοινότητας, που έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα της χώρας τους. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνομίλησε με τα μέλη της κοινότητας και τους ευχήθηκε ειρήνη και υγεία. Από την πλευρά τους, τα μέλη της ουκρανικής κοινότητας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμο και συνολικά προς τους Θεσσαλονικείς για τη βοήθεια που παρείχαν στον ουκρανικό λαό.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!