Κ. Ζέρβας: «Πράξη ύβρεως ο βανδαλισμός του εβραϊκού μνημείου εντός του ΑΠΘ»

 


Κ. Ζέρβας: «Πράξη ύβρεως ο βανδαλισμός του εβραϊκού μνημείου εντός του ΑΠΘ»

Την καταδίκη του για τον βανδαλισμό του εβραϊκού μνημείου στον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εξέφρασε σήμερα (29/12) το απόγευμα από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Μάλιστα, έθεσε τις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διάθεση του πανεπιστημίου για οποιαδήποτε βοήθεια.

«Καταδικάζω απερίφραστα τον βανδαλισμό του εβραϊκού μνημείου στον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η πόλη μας στέκεται με συνέπεια απέναντι σε κάθε τέτοια πράξη ύβρεως, για να μην πω αλητείας. Η Θεσσαλονίκη πάντα τιμούσε και πάντα θα τιμά τη μνήμη των ανθρώπων της, θα τιμά την ιστορία της. Ζητώ την άμεση σύλληψη των δραστών και την άμεση αποκατάσταση του μνημείου. Αν χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια από τις υπηρεσίες του Δήμου, θα συμβάλουμε αύριο κιόλας προς αυτήν την κατεύθυνση», δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!