Συνάντηση Δ. Γκολιδάκη με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Κ. Ταγγίρη

 


Συνάντηση Δ. Γκολιδάκη με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Κ. Ταγγίρη

 

 

Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΘ Κώστα Ταγγίρη συναντήθηκε ο ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Διαμαντής Γκολιδάκης. Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού και έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα επιβεβαιώνοντας την άριστη σχέση που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών.

Στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης που απασχολεί τους πολίτες. Ο κ. Ταγγίρης ενημέρωσε τον κ. Γκολιδάκη για τη σημαντική δουλειά που έχει γίνει από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη βελτίωση της δημόσιας συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης, με πιο χαρακτηριστική την κατακόρυφη αύξηση του στόλου των λεωφορείων, αλλά και την ανάθεση στα ΚΤΕΛ του συγκοινωνιακού έργου στην περιφέρεια του νομού. «Έγιναν πολλά, πρέπει να γίνουν και άλλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γκολιδάκης, που έχει βάλει εδώ και καιρό στο επίκεντρο της προσοχής του το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης. «Προφανώς και η κατάσταση είναι καλύτερη απ’ ό,τι πριν από 4 χρόνια κι από αυτά που παραλάβαμε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που απαξίωσε τον ΟΑΣΘ. Όμως έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε. Με τα νέα λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2023,  αλλά και με τις υπόλοιπες ενέργειες που έχει δρομολογήσει η διοίκηση του Οργανισμού, η κατάσταση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Είμαι  βέβαιος ότι με την κατασκευή του μετρό της Θεσσαλονίκης, αλλά και του flyover στον περιφερειακό, το κυκλοφοριακό θα λυθεί, καθιστώντας τη Θεσσαλονίκη μια πόλη που θα χαίρεσαι να κυκλοφορείς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκολιδάκης.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!