Δράση Christmas Shopping του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

 


ΔΡΑΣΗ CHRISTMAS SHOPPING ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ  ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού (ΕΜΣΕΚ) & η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (Ε.Γ.Ε.) σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ),στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, διοργανώνει μεγάλη προωθητική ενέργεια στήριξης και τόνωσης της τοπικής αγοράς.

 

Πρόκειται για μία οργανωμένη προωθητική ενέργεια που θα ολοκληρωθεί με μια μεγάλη κλήρωση και θα καλεί τους καταναλωτές να συμμετέχουν

ψωνίζοντας από τα τοπικά καταστήματα που θα συμμετέχουν.

 

Με αυτή τη δράση ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού επιθυμεί να δώσει κίνητρο στους καταναλωτές του δήμου και των γύρω περιοχών, να στηρίξουν την τοπική αγορά, καθώς κάνοντας τις αγορές τους από τα καταστήματα του Δήμου με την ειδική αφίσα θα μπορούν να πάρουν μέρος στην μεγάλη κλήρωση!

 

Η προωθητική αυτή δράση θα έχει διάρκεια από 12 Δεκεμβρίου έως 7

Ιανουαρίου ενώ η μεγάλη κλήρωση θα γίνει στις 8/1 live streaming από την σελίδα του συλλόγου στο facebook για να διασφαλιστεί η διαφάνεια των αποτελεσμάτων.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:


https://bit.ly/3XOh51Z


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!