Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 η κεντρική κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του κ Θ. Καράογλου

 


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

 

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρου Καράογλου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Porto Palace» (26ης Οκτωβρίου 65).

 Η κεντρική κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή αποτελεί την πρώτη μιας σειράς 19 εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα.

Στο μήνυμά του, ενόψει της εκδήλωσης της Κυριακής, ο κ. Καράογλου σημειώνει: «Και το 2023 συνεχίζουμε μαζί! Σας περιμένω την Κυριακή να κάνουμε “ποδαρικό” στη νέα χρονιά και να συζητήσουμε για τα θέματα και τις κοινές αγωνίες που μας απασχολούν.

Ο δρόμος προς την κάλπη που ανοίγεται μπροστά μας είναι κρίσιμος και καθοριστικός για το μέλλον της πατρίδας μας, διότι θα κληθούμε να απαντήσουμε με την ψήφο μας στο κυρίαρχο ερώτημα πως θέλουμε να αναπτυχθεί η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε να πορευτεί στο δρόμο της ασφάλειας και της συνέπειας ή να επιστρέψουμε στους πειραματισμούς, τις ψευδαισθήσεις και τα ελλείμματα; Θέλουμε Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει εις πέρας το αναγκαίο έργο της εθνικής ανασυγκρότησης ή μια Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που επενδύει στον εθνικό διχασμό;»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!