Δήμος Παύλου Μελά: Εκθεση φωτογραφίας «15 Μικρά portfolios»

 


«15 Μικρά portfolios»

15 φωτογράφοι – 15 μικρές ατομικές εκθέσεις - 163 φωτογραφίες

16 έως 31 Ιανουαρίου 2023

Μονή Λαζαριστών

Εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στη Μονή Λαζαριστών στη Σταυρούπολη 

η έκθεση της Φωτογραφικής Λέσχης «Όψεις» «15 Μικρά portfolios


Διαφορετικές ματιές συναντιούνται σε μια έκθεση 15 φωτογράφων που παρουσιάζουν τη δουλειά τους μέσα από μικρές ατομικές εκθέσεις. Παρόλο που το θέμα δεν είναι αυτό που  χαρακτηρίζει την κάθε ατομική έκθεση, εντούτοις η κάθε διαφορετική ματιά εμπεριέχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα – ως ένα θέμα-: το ύφος του φωτογράφου.

Μέσα από την κοινή παρουσίαση στην έκθεση, τα έργα των φωτογράφων συναντιούνται δίνοντας τη δυνατότητα σ’ αυτήν να υπερβεί το ατομικό και να αποκτήσει χαρακτήρα και συλλογικό.

Η αφετηρία και ο στόχος της έκθεσης είναι αρχικά η παρουσίαση της προσωπικής ματιάς του δημιουργού, η οποία τελικά παραδίδεται στον θεατή. Οι ματιές των δύο συναντιούνται και αναπτύσσεται έτσι μία διαδικασία επικοινωνίας ανάμεσα τους. Ένας διάλογος που για τον κάθε φωτογράφο έχει ως προσδοκώμενο την προσωπική προσέγγιση του θεατή στο έργο, την τέρψη των αισθήσεων και τη συγκίνηση.

 

Οι 15 φωτογράφοι, μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης “Όψεις” του Δήμου Παύλου Μελά, είναι οι :

 

Έλενα Αθανασιάδου, Ευγενία Γιαννούλη, Χρήστος Γκίγκης, Άνθιμος Καλπατζίδης, Τριαντάφυλλος Κουρούκλας, Απόστολος Κύρου, Δήμος Μαυράκης, Όλγα Μπίκα, Μυρσίνη Πατακάκη, Αγγελική Παραλή, Μίνως Σκουλάς, Δημήτρης Σωτηρέλης Σώτος Τζιγκουνάκης, Ζωή Χατζηγιαννάκη, Ισαάκ Χατζηδημητριάδης.


Περισσότερα εδώ








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!