Δήμος Θεσσαλονίκης: Πάνω από 1.500 γεύματα αγάπης τις ημέρες των γιορτών. Κ. Ζέρβας: «Κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος του»

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πάνω από 1.500 γεύματα αγάπης τις ημέρες των γιορτών -

Κ. Ζέρβας: «Κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος του»

«Κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος, κανείς δεν πρέπει να νιώθει ότι δεν έχει την αλληλεγγύη μας, όχι μόνο τις ημέρες των γιορτών αλλά κάθε μέρα», δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα (31/12) στη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους των συσσιτίων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο 4ο παράρτημα του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.

«Χαίρομαι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, όπως και σε κάθε κοινότητα, σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, να συνδράμουμε, έτσι ώστε κανένας συμπολίτης μας να μη νιώθει μόνος, κανένας να μη νιώθει ότι έχει άδειο το τραπέζι του. Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες της Κοινωνικής Πολιτικής και τη Lidl Hellas που βοηθάει σήμερα στο έργο μας, άλλωστε τίποτα δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί αν δεν είμαστε όλοι μαζί αλληλέγγυοι», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Στεκόμαστε κοντά στους ευάλωτους συμπολίτες μας με πολλούς και διάφορους τρόπους, όλο τον χρόνο. Με το ανοιχτό κέντρο ημέρας αστέγων και το υπνωτήριο αστέγων, όπου από τις 19 Δεκεμβρίου διανέμονται εορταστικά γεύματα, πλέον των καθημερινών, κάναμε μια μουσική γιορτή, με τη βοήθεια πάντα χορηγών. Δώσαμε στις οικογένειες που είναι ωφελούμενες του συσσιτίου πέραν των καθημερινών γευμάτων και επιπλέον εορταστικά γεύματα την παραμονή των  Χριστουγέννων και σήμερα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που είναι χορηγία της Lidl Hellas.  Συνολικά δόθηκαν επιπλέον 1500 γεύματα και διανέμονται σε έξι διαφορετικά σημεία στις πόλεις μας», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Κοσμοπούλου.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Lidl Hellas, που ετοίμασαν αυτά τα πακέτα αγάπης προκειμένου να τα μοιράσουμε σε συμπολίτες μας που τα έχουν περισσότερο ανάγκη», δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ των ΚΑΠΗ Βασίλης Μωυσίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!