Έκανε την κλοπή σε κατάστημα ψιλικών, έχασε το κινητό του και πήγε στην αστυνομία για να το βρεί!!!

  


Αυτόφωρη σύλληψη ατόμου για κλοπή

 Στη σύλληψη 27χρονου ημεδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς για περίπτωση κλοπής που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες χθες (10-01-2023) στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.

Ειδικότερα, ο 27χρονος, μαζί με έτερο συνεργό του, εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών παραβιάζοντας το παράθυρο και αφαίρεσαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και 2 σακούλες με τσιγάρα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον υιό της ιδιοκτήτριας ο οποίος και τους ακολούθησε πεζός.

Ο ανωτέρω  στην προσπάθειά του να διαφύγει, έρριψε στο έδαφος τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο το οποίο παραδόθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς ως πειστήριο της αξιόποινης πράξης.

Ακολούθως, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, εμφανίστηκε στην ως άνω αστυνομική υπηρεσία ο 27χρονος, ο οποίος αναζητούσε το απολεσθέν κινητό του τηλέφωνο και όπως προέκυψε πρόκειται για έναν εκ των δυο δραστών της κλοπής οπότε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση το συνέργου του συνεχίζονται.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!