Ενημερωτική εκδήλωση κοινού για το σύνδρομο διαβητικού ποδιού

 




ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 | 09.30 – 10.30

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (ΚΕ.Δ.Ε.Α)

 

Ενημερωτική εκδήλωση του κοινού με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του Συνδρόμου  διαβητικού ποδιού»  θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Α.Π.Θ. (Δ/ντής: Καθηγητής Κυριάκος Δ. Κτενίδης) στο  Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) ΑΠΘ, 3ης Σεπτεμβρίου – Πανεπιστημιούπολη, 546 36 Θεσ/νικη   (Αίθ.:Αμφιθέατρο ΙΙΙ) την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρες 09:30-10:30 π.μ.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά ασθενείς, φροντιστές και γενικότερα άτομα που επιθυμούν να ενημερωθούν περαιτέρω για τα συμπτώματα την επικυνδυνότητα και την θεραπεία του διαβητικού ποδιού. 

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

·         Κυριάκος Κτενίδης
Καθ/τής Αγγειοχειρουργικής , Δ/ντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Α.Π.Θ. Π.Γ.Ν.Θ.«ΑΧΕΠΑ»

·         Αργύριος Γιαννόπουλος
Ακαδημαϊκος Υπότροφος Αγγειοχειρουργικής, Αγγειοχειρουργική Κλινική Α.Π.Θ Π.Γ.Ν.Θ. « ΑΧΕΠΑ»

 

Για τη συμμετοχή και παρακολούθηση της εκδήλωσης κοινού είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική εγγραφή στο site https://aggeiakesimeresahepa.gr/diabeticfootsyndrome/

 

Το Σύνδρομο Διαβητικού Ποδιού είναι μια από τις πιο σημαντικές επιπλοκές της νόσου του σακχαρώδη διαβήτη. Η εξέλιξή του μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τόσο την ικανότητα βάδισης ακόμα και να απειλήσει το πόδι με ακρωτηριασμό. Η ποιότητα ζωής των ασθενών επηρεάζεται κατά συνέπεια σημαντικά εφόσον το διαβητικό πόδι είναι απο τις συχνότερες αιτίες των ασθενών σε νοσηλευτικά ιδρύματα.Τα τελευταία χρόνια, η πάθηση σημειώνει αυξητική τάση, στρέφοντας πάνω της το ενδιαφέρον της διεθνούς ιατρικής κοινότητας.

 

                                                                                ###

 

633/1/18.01.2023

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Alpha Public Relations
τηλ. 210 3645 629,  κα Ρούλα Μητά
r.mita@apr.com.gr ή/και κα Καίτη Αντωνοπούλου k.antonopoulou@apr.com.gr

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!