Στοίχημα: Αξία στα γκολ στο ντέρμπι της Λεωφόρου

 


Στοίχημα: Αξία στα γκολ στο ντέρμπι της Λεωφόρου


Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (26/01) με το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας να ξεχωρίζει. Φυσικά μεγάλες αναμετρήσεις διεξάγονται για το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ σημαντικά ματς έχουμε σε Ολλανδία και Πορτογαλία. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το ντέρμπι της Λεωφόρου, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην sportingbet. Πάμε να το αναλύσουμε.


Στις 19:30 στο “Απόστολος Νικολαΐδης” ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου, θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 της Τούμπας αλλά και να αντιστρέψει το κλίμα. Την Κυριακή γνώρισε βαριά ήττα και πάλι από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας με 3-0 για το πρωτάθλημα, τη δεύτερη σερί από τον “δικέφαλο” σε τέσσερις ημέρες. Σήμερα καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του, να βρει τακτικές λύσεις και τα πνευματικά αποθέματα για να ανατρέψει το 2-0 της Τούμπας, κάτι που μοιάζει “βουνό” με βάση την εικόνα του στα δύο πρόσφατα ματς απέναντι στην ομάδα του Λουτσέσκου. 


Σε αντίθετη κατάσταση ο ΠΑΟΚ που διανύει την καλύτερη αγωνιστική του περίοδο, έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο σερί ήττες κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχει το προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη του πρώτου ματς με 2-0 και θέλει να “κλειδώσει” σήμερα την πρόκριση. Οι Θεσσαλονικείς που έφτασαν τα 12 παιχνίδια δίχως ήττα (10-2-0) με μόλις ένα γκολ παθητικό σε αυτό το σερί! Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού, μετράει δύο νίκες κόντρα στο "τριφύλλι" με επιμέρους σκορ 5-0 και είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Παναθηναϊκός αναζητά αντίδραση, χρειάζεται μίνιμουμ δύο γκολ, οφείλει να ρισκάρει. Ο δικέφαλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, θα βρει χώρους ν' απειλήσει και μπορεί να βρει γκολ. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.05.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!