Δ. Ωραιοκάστρου: Την βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Λητής

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Την βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Λητής

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν χθες το πρωί τα μέλη του ΚΑΠΗ Λητής του Δήμου Ωραιοκάστρου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Λητής. Τα μέλη του ΚΑΠΗ αντάλλαξαν ευχές με στελέχη της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, που συμμετείχαν στην εορταστική εκδήλωση.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Νικόλαος Βασιλείου και έπειτα από κλήρωση τρεις τυχεροί κέρδισαν το φλουρί και έλαβαν ως δώρο δοχεία με λάδι και ένας τυχερός μια δωροεπιταγή σούπερ μάρκετ.


«Ευχόμαστε σε όλες και σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα! Νιώθουμε ικανοποίηση, καθώς όταν ξέσπασε η πανδημία λάβαμε άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της, καταφέραμε να διασφαλίσουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας και σήμερα να είμαστε μαζί σε αυτή την γιορτινή εκδήλωση. Νιώθουμε επίσης ικανοποίηση, καθώς κατορθώσαμε με την αξιοποίηση αξιόλογων ανθρώπων και με τη στήριξή σας να αναβαθμίσουμε το ΚΑΠΗ και να το μετατρέψουμε σε έναν όμορφο χώρο», είπε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης.

Ο κ. Πανούσης μετέφερε στα μέλη του ΚΑΠΗ Λητής τις ευχές του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, για καλή χρονιά, και το μήνυμα ότι η Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου βρίσκεται στο πλευρό τους, μεριμνώντας για την καλή λειτουργία και την αναβάθμιση των ΚΑΠΗ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Καρασαββίδης, η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, ο αντιδήμαρχος Μυγδονίας, Γεώργιος Παραπανήσιος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς, Δαμιανός Ιωσηφίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και Αναστάσιος Χαλκίδης, αντίστοιχα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα», Ανέστης Πολυχρονίδης, ο δημοτικός σύμβουλος, Ηρακλής Τσακαλίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λητής, Απόστολος Χατζηαντωνίου, μέλη της Κοινότητας Λητής και η πρόεδρος της Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Μαρία Αραμπατζίδου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!