Ανακοίνωση Αστ. Γαβότση για έργα στο Μελισσοχώρι

 


Έργα 8 εκ. ευρώ VS έργα 400 χιλ. ευρώ Γαβότσης VS Τσακίρης: 1-0 

Αλλού περηφανεύονται δήμαρχοι επειδή κάνουν δικά τους έργα και αλλού περηφανεύονται επειδή κάνουν τα έργα των άλλων. Αλλού μιλούν για τα έργα τους και αλλού μιλούν απλά για να πάρουν LIKE! 

Στο Ωραιόκαστρο ο σημερινός δήμαρχος απαιτεί από ανθρώπους που έχουν αφήσει παρακαταθήκη όχι μόνο έργα αλλά και ώριμες μελέτες, να ζητήσουν από τους πολίτες συγνώμη. Συγνώμη γιατί όπως ισχυρίζεται «επί χρόνια εγκατέλειψαν τα πάντα στη μοίρα τους». Ο σημερινός δήμαρχος χωρίς ίχνος ντροπής μιλά για μεσαίωνα σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του δήμου μας, το οποίο μάλλον δεν επισκέφτηκε κατά το παρελθόν αλλά ούτε και τώρα που είναι δήμαρχος!!! 

Γιατί αλλιώς θα ήξερε ότι επί των ημερών μου τα έργα στο Μελισσοχώρι ξεπερνούν τα 8 εκατ. ευρώ. Δυστυχώς, για αυτόν στο Μελισσοχώρι όλοι είδαν: 

1. Την κατασκευή του περιφερειακού δρόμου 

2. Την ασφαλτόστρωση μέχρι τα όρια του Δρυμού 

3. Την κατασκευή του κόμβου Μελισσοχωρίου – Δρυμού 

4. Την ανάπλαση του δημοτικού καταστήματος 

5 . Τη δημιουργία κοινοτικού ιατρείου με σύγχρονο εξοπλισμό 

6. Τη δημιουργία νέου κτιρίου ΚΑΠΗ 

7. Την ανάπλαση του αναψυκτηρίου «ΜΠΑΛΤΖΑΣ» 

8. Την επέκταση με την κατασκευή κτιρίου του δημοτικού σχολείου 

9. Τη δημιουργία νέου νηπιαγωγείου (προκάτ)

10. Τη δημιουργία σχολικής μονάδας (Από νηπιαγωγείο έως και τρίτη λυκείου στον ΣΚΑΡΑ)

11. Την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης (περίπου στο 1/2 της κοινότητας) και τον σχεδιασμό ώριμης μελέτης για το υπόλοιπο διαμέρισμα 

12. Την έναρξη της κατασκευής δικτύου ύδρευσης, η αποπεράτωση του οποίου από ανικανότητα της νυν διοίκησης δεν ολοκληρώθηκε 

13. Την πεζοδρόμηση μέχρι πιτσαρία, προς Λητή 

14. Την κατασκευή τριών γεωτρήσεων για βελτίωση της ποσότητας και ποιότητας του νερού 

15. Την κατασκευή αποδυτηρίων Μ Αλεξανδρου 

16. Τη μεταφορά 1.200 κυβικών καθαρού νερού προς πόσιν από το Ωραιόκαστρο που δυστυχώς η ανίκανη τωρινή διοίκηση της ΔΕΥΑΩ, δεν αξιοποίησε με εντολή άνωθεν εις βάρος των πολιτών κυρίως του ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ. 

Όλα αυτά δεν μπορούμε να τα αμφισβητήσουμε! Το σύνολο των δημοτών του Μελισσοχωρίου τα έχουν δει αυτά τα έργα. Είναι ντροπή λοιπόν να μιλάμε για Μεσαίωνα. Είναι ντροπή λοιπόν να υποτιμούμε τους συνδημότες μας. Και να του υπενθυμίσω ότι κανείς δεν εκλέγεται δήμαρχος από τα LIKE στο FACEBOOK! 

Ούτε δίνοντας «εντολές» για κοινοποιήσεις και θετικούς σχολιασμούς στους δικούς του και τους παρατρεχάμενους τους…


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!