Νέες θέσεις εργασίας από “Τα Πράσινα Επαγγέλματα του Μέλλοντος” - Εκδήλωση στο πλαίσιο του MoneyShow

 


Νέες θέσεις εργασίας από

“Τα Πράσινα Επαγγέλματα του Μέλλοντος”

Εκδήλωση στο πλαίσιο του MoneyShow

 

Αλήθεια, πόσοι γνωρίζουμε σήμερα τι εννοούμε με τον όρο «πράσινα επαγγέλματα» και ποια είναι ; Τι είδους εργασία προσφέρουν όσοι ασχολούνται με αυτά; Τι προσόντα και εξειδίκευση απαιτούν; Τι θέσεις εργασίας εξασφαλίζουν και με τι αμοιβές; Αλλά και τι ζητάει σήμερα η Αγορά στην Ελλάδα;

Σε αυτά και σε πολλά άλλα σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τις νέες ευκαιρίες για τις επαγγελματικές επιλογές των νέων, εργαζομένων και επαγγελματιών, πού εντοπίζονται και πώς μπορεί κάποιος να τις αξιοποιήσει, θα απαντήσει μεταξύ άλλων η εκδήλωση ενημερωτικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου «Έξυπνο επαγγελματικό μέλλον, Έξυπνες επιλογές στο παρόν! –Ο επαγγελματικός προσανατολισμός γίνεται πράσινος» και τίτλο “Τα Πράσινα Επαγγέλματα του Μέλλοντος”

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, 17.30-20.00

Hyatt Regency Θεσ/νίκης (Αίθουσα Ballroom 3)

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του MONEYSHOW από το ΕλληνοΙταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη Γραμματεία Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Στόχος, η υπεύθυνη, πολύπλευρη ενημέρωση για θέματα που αφορούν στις νέες θέσεις εργασίας έτσι όπως διαμορφώνονται από την παγκόσμια στροφή της σύγχρονης κοινωνίας στα νέα, πράσινα επαγγέλματα.

*Θα χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής    *Η εκδήλωση θα μεταδίδεται μέσω livestreaming


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!