Δωρεάν κάρτες απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΘ σε περισσότερα από 30 παιδιά

 

 


Δωρεάν κάρτες απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΘ

σε περισσότερα από 30 παιδιά

 

Δείτε video με δήλωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΑΣΘ Κώστα Ταγγίρη

 

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ως κομμάτι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης από το 1957, καλύπτει τις ανάγκες μετακίνησης παιδιών, τα οποία διαβιούν σε δομές σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο αυτό, το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού αποφάσισε ομόφωνα τη δωρεάν διάθεση ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών σε περισσότερα από 30 παιδιά, τα οποία κατοικούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και στο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στο Φοίνικα.

«Ο ΟΑΣΘ εξασφάλισε δωρεάν, απεριόριστες διαδρομές, για τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού και του Χαμόγελου του Παιδιού που ζουν στη Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά θα μπορούν για όλο το 2023 να καλύπτουν τις μετακινήσεις τους προς και από το σχολείο, το φροντιστήριο, τις αθλητικές δραστηριότητες, τις βόλτες και τις κοινωνικές συναναστροφές. Για όλους μας στον ΟΑΣΘ, διοίκηση και εργαζόμενους, η στήριξη σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες είναι αυτονόητη», δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης.

 

 

Δείτε εδώ το video


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!