Δ. Ωραιοκάστρου: Μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο, Παντελή Τσακίρη

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο, Παντελή Τσακίρη

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης με μαθητές για ζητήματα που αφορούν το Δήμο Ωραιοκάστρου είχε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης. Υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο μαθήτριες και μαθητές της τρίτης τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, μαζί με τη δασκάλα τους, Αρετή Ξένου.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, καλωσόρισε τα παιδιά στο Δημαρχείο και απάντησε σε ερωτήσεις που του έκαναν σχετικά με τα καθήκοντα του δημάρχου και τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Στη συνέχεια ο κ. Τσακίρης άκουσε με προσοχή τα αιτήματα που του υπέβαλαν τα παιδιά αναφορικά με ορισμένες ανάγκες του σχολείου και δεσμεύτηκε να δρομολογήσει την ικανοποίησή τους, έτσι ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον.

«Χαίρομαι που σήμερα είχα την τιμή να σας υποδεχθώ στο Δημαρχείο και να συζητήσουμε από κοινού για θέματα που αφορούν τον τόπο μας, για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου και για τις αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Χάρηκα πολύ τη συζήτηση μαζί σας, ήταν εποικοδομητική και ουσιαστική. Είμαι βέβαιος πως το μέλλον του τόπου μας με εσάς ως ενεργούς πολίτες προδιαγράφεται λαμπρό», είπε απευθυνόμενος στα παιδιά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Οι μαθητές στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!