Ο Δήμος Παύλου Μελά επιβραβεύει τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

 


Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μιχάλης Χριστοδούλου και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν στην Τελετή Βράβευσης των  μαθητών και μαθητριών των  Λυκείων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας που κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τις εξετάσεις της σχολικής περιόδου 2021 - 2022. Στους μαθητές που δεν εισήχθησαν, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε τους προσπάθεια.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο των ΕΠΑΛ - Ε.Κ. Σταυρούπολης, οδός Θράκης 4, δίπλα στη Μονή Λαζαριστών, θα τιμήσουμε την Ημέρα των Τριών Ιεραρχών, γιορτή των δασκάλων και των μαθητών, των σχολείων και των γραμμάτων, των βιβλίων και της μάθησης.

Οι Τρεις Ιεράρχες, ο Βασίλειος ο Μέγας, ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος και ο Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός, ταπεινοί και τολμηροί, παραδοσιακοί και καινοτόμοι, περισσότερο από τα λόγια και τα γραπτά τους, στέκουν ανάμεσά μας, παιδαγωγοί άφταστοι με το παράδειγμα της πράξης και της ζωής τους.

 

Θα προηγηθεί η κοπή της πίτας από τον Δήμαρχο για τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων του Δήμου Παύλου Μελά.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι «West side ensemble», το μουσικό σχήμα jazz των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Σταυρούπολης της ΙΡΙΣ, με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ, Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη.

 

Θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους.

 

Την Τελετή διοργανώνει το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» και είναι ανοιχτή σε όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν, με επίσημους  προσκεκλημένους τα παιδιά, τους γονείς - κηδεμόνες, τους διευθυντές και όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Παύλου Μελά.

 

Παρουσιάζει η Αγγελική Νιγδέλη, τελειόφοιτη Τμήματος Φιλολογίας Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!