"Οι νέοι μπροστά" σε μεγάλη εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη

 


«ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

 

Με  κεντρικό σύνθημα «Οι νέοι μπροστά» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης πραγματοποίησε μεγάλη εκδήλωση στα Λαδάδικα με νέους και νέες από όλη την περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.  

 «Σήμερα ακούμε εσάς», είπε ο κ. Αναστασιάδης απευθυνόμενος στο πολυπληθές κοινό της εκδήλωσης. «Σας κάλεσα για να σας ακούσω, να ακούσω τις θέσεις, τις αγωνίες, τα προβλήματά σας, γιατί εσείς είστε οι εκφραστές της εποχής, αλλά και του σύγχρονου και μεταρρυθμιστικού ρεύματος που έχει ανάγκη η πατρίδα μας».

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στις μεγάλες διεθνείς προκλήσεις των τελευταίων χρόνων (πανδημία, μεταναστευτικά ρεύματα, γεωπολιτική αστάθεια, πόλεμος στην Ουκρανία, περιβαλλοντικές απειλές). «Απέναντι σε αυτά η χώρα μας επέδειξε ισχυρές αντοχές, παραμένει παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή και παρά τις δυσκολίες αναπτύσσεται», τόνισε.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Αναστασιάδης στα κυβερνητικά μέτρα για την υποστήριξη των νέων. «Αυξάνουμε τον κατώτατο μισθό, δημιουργούμε καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, μειώνουμε την ανεργία, ενθαρρύνουμε την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. Στηρίζουμε την απόκτηση πρώτης κατοικίας  για τους νέους, επιδοτούμε νέους 18-29 ετών για τη δημιουργία δικών τους επιχειρήσεων, ενισχύουμε το δίχτυ ασφαλείας για όλους τους πολίτες και ιδίως τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες», επισήμανε.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Σωκράτης Δωρής, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Νίκος Πατσέας, ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Β Θεσσαλονίκης Γιώργος Παπαχρηστούδης, ο αντιπρόεδρος ΚΕΠΟΘΕ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αθανάσιος Μπέγκας, η   ιδιοκτήτρια κτηνοτροφικής  μονάδας στον Πεντάλοφο Εύη Δούμπαλα και ο γραμματέας ΔΕΕΠ Β’  Θεσσαλονίκης Διαμαντής Ματζάρης.





 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!