Διαμαντής Γκολιδάκης: Να θεσπιστεί ετήσιος καρδιολογικός έλεγχος για τους αστυνομικούς μετά τα 40 έτη


Διαμαντής Γκολιδάκης: Να θεσπιστεί ετήσιος καρδιολογικός έλεγχος για τους αστυνομικούς μετά τα 40 έτη

 

 

Στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος έδωσε το «παρών» ο ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης, Στέλνοντας μήνυμα  απόλυτης στήριξης προς τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, «προς τα παιδιά της διπλανής πόρτας», όπως τονίζει χαρακτηριστικά, που καθημερινά διακινδυνεύουν τα πάντα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του καθενός μας.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Ιερό παρεκκλήσι των Αγίων Δημητρίου και Αρτεμίου εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, ο κ. Γκολιδάκης είχε μια άτυπη συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Γκολιδάκης μετέφερε προς τους αστυνομικούς τα συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους απλούς αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά την μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας.

«Αυτά τα παιδιά της διπλανής πόρτας, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ΕΛΑΣ, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους, κάτω υπό αντίξοες συνθήκες, ώστε να μπορούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι να είμαστε ασφαλείς», σημείωσε ο κ. Γκολιδάκης, ενώ πρόσθεσε ότι «η διαφύλαξη του δημοκρατικού δικαιώματος της ασφάλειας των πολιτών αποτελεί κορυφαίο αγαθό. Καμία κοινωνία δεν μπορεί να ευδοκιμήσει και να αναπτυχθεί, εάν δεν δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον ασφάλειας στην καθημερινότητα μας. Γι’ αυτό οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής αστυνομίας επιτελούν λειτούργημα».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και με αφορμή το πρόσφατο θάνατο αστυνομικού στην Καρδίτσα που υπέστη καρδιακή ανακοπή, καθώς και άλλα παρόμοια περιστατικά, ο κ. Γκολιδάκης πρότεινε τη θέσπιση ετήσιου καρδιολογικού ελέγχου για τους αστυνομικούς που έχουν ξεπεράσει τα 40 χρόνια. «Έχετε ένα στρεσογόνο επάγγελμα και η πολιτεία πρέπει να σας προσφέρει κάθε δυνατή ιατρική βοήθεια, έτσι ώστε να μη θρηνήσουμε στο μέλλον και άλλα θύματα αστυνομικούς εν ώρα καθήκοντος», σημείωσε ο κ. Γκολιδάκης.

 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!