Με κέφι και δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα εορτάστηκαν τα Κούλουμα στον Δ. Ωραιοκάστρου

 


Με κέφι και δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα εορτάστηκαν τα Κούλουμα στον Δ. Ωραιοκάστρου

Με ούριο άνεμο που απογείωσε τους χαρταετούς ψηλά στον ουρανό, καλή διάθεση και σαρακοστιανά εδέσματα γιορτάστηκαν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, τα Κούλουμα στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Στις Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις και διανεμήθηκαν δωρεάν στους πολίτες παραδοσιακά εδέσματα, φασολάδα και λαγάνα.

Στο Ωραιόκαστρο η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα «Αλώνια» με τη συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών. Υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής οι πολίτες διασκέδασαν και χόρεψαν, ενώ προσφέρθηκαν σε όλους φασολάδα, λαγάνα, χαλβάς και κρασί, καθώς επίσης και πολύχρωμοι χαρταετοί!

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συμμετείχε στις εκδηλώσεις στα «Αλώνια» και στην Κοινότητα Νεοχωρούδας, συνομίλησε με τους πολίτες και ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή, υγεία, ευημερία και πρόοδο για τον τόπο.

Με κέφι, εορταστική διάθεση και με δωρεάν διανομή σαρακοστιανών εδεσμάτων και χαρταετών πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα οι εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στον Πεντάλοφο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Μεσαίο, στο Πετρωτό, στον Μονόλοφο, στο Μελισσοχώρι, στη Λητή και στο Δρυμό.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!