Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στον δήμο Θεσσαλονίκης - Στις ανοιχτές γιορτές στις γειτονιές βρέθηκε και ο Δήμαρχος Κ. Ζέρβας

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα - Στις ανοιχτές γιορτές στις γειτονιές βρέθηκε και ο Δήμαρχος Κ. Ζέρβας

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (27/2) για την Καθαρά Δευτέρα στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στις ανοιχτές εκδηλώσεις στον Κεδρηνό Λόφο και στις γειτονιές της πόλης βρέθηκε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ανταλλάσσοντας ευχές με τον κόσμο για Καλή Σαρακοστή.

«Ο κόσμος γιορτάζει, χαμογελάει και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Στη Δημοτική Ενότητα Τριανδίας και στις Γ’, Δ΄ και Ε’ Κοινότητες διανεμήθηκαν πάνω από 4.000 μερίδες φαγητού, που περιελάμβαναν λαγάνες, χαλβά, ελιές, φασόλια και άλλα σαρακοστιανά εδέσματα.

Οι πολίτες διασκέδασαν με λαϊκές και παραδοσιακές ορχήστρες με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από τους πολιτιστικούς συλλόγους κάθε περιοχής.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!