ΙΣΘ: Tους προστάτες των γιατρών τίμησαν τα μέλη του ΔΣ

 


Τους προστάτες των γιατρών, τους Αγίους Αναργύρους Κύρο και Ιωάννη, τίμησαν μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Νίτσα καθώς και εκπρόσωποι της πόλης και της πολιτείας οι οποίοι και παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. 

 


Οι προσευχές επικεντρώθηκαν στην ευλογία και στην ενδυνάμωση των επιστημόνων της ίασης σε χρόνια πανδημίας ώστε να παρέχουν -αδιαλείπτως και ξεπερνώντας διαχρονικές παθογένειες του συστήματος υγείας- τις καλύτερες υπηρεσίες σε ασθενείς και συνανθρώπους. Ο πρόεδρος του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας ευχαρίστησε τους συναδέλφους για όσα έχουν προσφέρει, θυσιάζοντας αρκετοί εξ αυτών τη ζωή και την υγεία τους. Επίσης σημείωσε ότι όσοι τιμούν τους προστάτες των γιατρών τιμούν και τους ίδιους που κατέβαλλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.
 

Μεταξύ άλλων τη θεία λειτουργία για τον εορτασμό των Αγίων Αναργύρων, Κύρου και Ιωάννη, στις 31 Ιανουαρίου, παρακολούθησαν οι βουλευτές της ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου και Δημήτρης Κούβελας. Επίσης ο βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης και μέλος του ΙΣΘ Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ακόμη η περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του ΙΣΘ Μαγδαληνή Φιλιππιάδου ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος του ΙΣΘ Νίκος Λιακόπουλος, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Διονύσιος Ευγενίδης, ο αντιδήμαρχος και μέλος του ΙΣΘ Χάρης Αηδονόπουλος, ο γενικός γραμματέας του ΙΣΘ Νικόλαος Μπάτζιος καθώς και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΙΣΘ Δημήτρης Τσάμης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!