Γαβότσης : ‘‘Ευχαριστώ τον Τσακίρη που συνεχίζει – εκτελεί έργα δικά μου!’’

 


Γαβότσης : ‘‘Ευχαριστώ τον Τσακίρη που συνεχίζει – εκτελεί έργα δικά μου!’’

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσακίρης επαίρεται για έργα και διεκδικήσεις δικές μου. Μας έχει συνηθίσει σε ανακοινώσεις και δελτία τύπου όπου με φανφάρες και χωρίς ίχνος ντροπής οικειοποιείται έργα για τα οποία μόχθησαν κάποιοι άλλοι. Και τώρα που οι συνθήκες το έφεραν να υλοποιούνται, βγαίνει και τα παρουσιάζει ως δικά του. Πρόσφατο παράδειγμα η επέκταση φυσικού αερίου στη Μυγδονία και την Καλλιθέα. Ευτυχώς όμως που τα γραπτά και οι φωτογραφίες μένουν. Για πρώτη φορά το 2016 συναντήθηκα με τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνίδα Μπακούρα και ακολούθησαν πολλές άλλες συναντήσεις. 

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Μπακούρας το 2018 ανέφερε σχετικά ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου για τη σύνδεση των περιοχών της Νεοχωρούδας, του Πενταλόφου και της ευρύτερης περιοχής της Καλλιθέας, ενώ για τις περιοχές της Λητής, του Δρυμού και του Μελισσοχωρίου στη Μυγδονία, θα διερευνηθεί λόγω της απόστασης από το δίκτυο η δυνατότητα τροφοδότησης των εγκαταστάσεων με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG), με τον καθορισμό και την οριστικοποίηση του ρυθμιστικού πλαισίου. Όπως μας είχε δηλώσει «το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν οι σχετικές μελέτες της ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου, ώστε να καταγραφούν όλα τα απαραίτητα δεδομένα για την ενδεχόμενη ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές της Μυγδονίας και της Καλλιθέας για να αξιολογηθεί η ένταξη τους στο επόμενο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ”.

Και έρχεται τώρα ο Τσακίρης και καμαρώνει για όσα διεκδίκησαν οι άλλοι… πόσο κρίμα.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!