Δ. Ωραιοκάστρου: Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης, τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς αγωνιστές του 1821 που οδήγησαν στην Ελευθερία το σκλαβωμένο Ελληνισμό. Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου και της θρησκευτικής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Δήμο Ωραιοκάστρου με λαμπρότητα και επισημότητα.

Στο πλαίσιο του εορτασμού προβλέπονται για τον Δήμο Ωραιοκάστρου:

Α) Γενικός Σημαιοστολισμός από ώρα 08.00 της 23ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2021.

Β) Ομιλίες  σχετικές με την εορταζόμενη επέτειο.

Γ) Κατάθεση Στεφάνων από εκπροσώπους φορέων και μαθητών στα Μνημεία Ηρώων, προσερχόμενους με επικεφαλής  δασκάλους και  καθηγητές, παρουσία  των  τοπικών αρχών.

25η Μαρτίου 2023 ημέρα Σάββατο:

 

Α) Στις 7:30 το πρωί θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των ιερών ναών.

 

Β) Μετά τις 9:00 το πρωί θα τελεστεί Επίσημη δοξολογία εντός των ιερών ναών.

 

Γ) Επιμνημόσυνη δέηση στα Μνημεία των Ηρώων και Κατάθεση Στεφάνων από εκπροσώπους των Κοινοτήτων και φορέων, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα για κάθε Δημοτική Ενότητα και για την έδρα του Δήμου.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!