Πάνω από 3.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για τις ανάγκες του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας

 


Πάνω από 3.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για τις ανάγκες του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας

Πάνω από 3.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για τις ανάγκες συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των Παιδιών τους από τη δημοπρασία της αφίσας του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Δημήτρης Τριμίντζιος (Dimitris Taxis), καθώς και των 15 αριθμημένων μεταξοτυπιών που υπέγραψε ο ίδιος. Τη δημοπρασία διενήργησε ο οίκος Vergos Auctions.

Το Thessaloniki International Film Festival σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργάνωσε την ανοιχτή συζήτηση «Έμφυλη Βία: Βλέπω, Ακούω, Μιλάω» και τη φιλανθρωπική δημοπρασία στο πλαίσιο του 25ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Για τον Δήμο Θεσσαλονίκης οι δύο δράσεις αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία, που θα σημάνει την απαρχή μιας στενής συνεργασίας ανάμεσα σε δύο κορυφαίους φορείς της πόλης.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συνεισφορά του ζωγράφου Δημήτρη Τριμίντζιου (Taxis), ο οποίος παραχώρησε το έργο του για τη δημοπρασία, και του Οίκου Δημοπρασιών Βέργος που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον σκοπό.

Η συμμετοχή στη δημοπρασία ήταν συγκινητική και το ποσό που συγκεντρώθηκε αποτελεί μια πολύ σημαντική βοήθεια για τον Ξενώνα Φιλοξενίας σε μια κίνηση με ισχυρό συμβολισμό, που προάγει το αίσθημα της προσφοράς και του εθελοντισμού και δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!