Στ. Καλαφάτης: «Ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι μαζί οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μπορούμε να σηκώσουμε ακόμη πιο ψηλά την Πατρίδα μας»

 


Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Στ. Καλαφάτης: «Ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι μαζί οι Έλληνες και οι  Ελληνίδες μπορούμε να σηκώσουμε ακόμη πιο ψηλά την Πατρίδα μας»

«Η διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού και του εθνικού ξεσηκωμού της 25ης Μαρτίου,  στέλνει μήνυμα πίστης και εθνικής περηφάνιας. Μήνυμα ενότητας και εθνικής αυτοπεποίθησης.  Τιμούμε τους  αγωνιστές της Παλιγγενεσίας.  Τιμούμε ταυτόχρονα τους άγρυπνους φύλακες των συνόρων μας στη γη και τις θάλασσές μας. Εκείνους που με σθένος και αυταπάρνηση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι μαζί οι Έλληνες και οι  Ελληνίδες μπορούμε να σηκώσουμε ακόμη πιο ψηλά την Πατρίδα μας.

 

Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά Ελλάδα. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

 

Ο κ. Καλαφάτης παρέστη το πρωί στη Δοξολογία για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού. Στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, όπου παρέστη ως Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. 

 

Αμέσως μετά, ο Υφυπουργός Εσωτερικών μετέβη στην Καλαμαριά, όπου παρακολούθησε την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην οδό Πλαστήρα.
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!