Δημοπρασία της αφίσας του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου για την υποστήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Θεσσαλονίκης

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δημοπρασία της αφίσας του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου για την υποστήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Σε δημοπρασία βγαίνει η αφίσα του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που αποτελεί έργο του Δημήτρη Τριμίντζιου (Taxis), για την υποστήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Τον Νοέμβριο το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κάλεσε τον καλλιτέχνη Δημήτρη Τριμίντζιο (Taxis) να δημιουργήσει την αφίσα του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Κι εκείνος δημιούργησε μια γυναικεία φιγούρα, μια υπερηρωίδα της πραγματικής ζωής, που ίπταται πάνω από την πόλη. Παραχώρησε αφιλοκερδώς το πρωτότυπο έργο του στο Φεστιβάλ, ενώ υπέγραψε και 15 αριθμημένες μεταξοτυπίες.

 

Από τις 9 έως τις 16 Μαρτίου πραγματοποιείται διαδικτυακή φιλανθρωπική δημοπρασία σε συνεργασία με τον οίκο δημοπρασιών Βέργος – στην ιστοσελίδα του οίκου vergosauctions.com- και τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τον καλλιτέχνη και τον οίκο δημοπρασιών Βέργος. Είναι μια κίνηση με μεγάλη συμβολισμό, γιατί προάγει το αίσθημα της προσφοράς και του εθελοντισμού. Ξεκινώντας από τα "μικρά", αλλά σημαντικά, υπάρχει ελπίδα τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οίκου δημοπρασιών Βέργος, να πλειοδοτήσετε για ένα από τα 15 αριθμημένα έργα του Δημήτρη Τριμίντζιου (Taxis) και να υποστηρίξετε τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Θεσσαλονίκης στο παρακάτω link:

https://www.vergosauctions.com/auctions/detail/category/2/auction/2838/item/19681


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!