ΑΡΗΣ - Περιστέρι 78-83: Διακοπή και εκκένωση γηπέδου για υβριστικά συνθήματα

 


Σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο ο ΑΡΗΣ υποδέχτηκε το Περιστέρι. Με μια σημαντική απουσια κατεβηκε ο ΑΡΗΣ σε εναν απο τους πιο σημαντικούς αγωνες του 2ου γύρου απεναντι στο Περιστέρι. Δεν συμπεριελήφθηκε στην αποστολή ο Γκουντγουιν λογω τραυματισμου ( διάστρεμμα) και εντονων πόνων. Στην απουσία του αμερικάνου να προσθέσουμε και την απουσία του Καββαδα.

Στο πρώτο δεκαλεπτο ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με πολυ δυνατή άμυνα και πήρε προβάδισμα στο σκορ μεχρι και 5 πόντους. Το Περιστέρι υστερα απο φα πρωτα λεπτά ισοροπησε το παιχνίδι και το 1ο δεκάλεπτο έληξε 19-19.

Στο 2ο δεκάλεπτο το γρήγορο τρίτο φάουλ του Χρηστίδη ανάγκασε τον Καστρίτη να τον αποσύρει. 

Η συνέχεια δεν ηταν καλή για τον ΑΡΗ αφου ειχε κάποια άστοχα σουτ με αποτέλεσμα στο 3.23' το Περιστέρι να παρει μια διαφορά 6π., 26-32.

Παράλληλα έγιναν  δυο παρατηρήσεις τόσο στο προπονητη του ΑΡΗ όσο και για συνθημα που ακουστηκε στο γήπεδο. Ακολουθησε λίγο αργότερα και παρατήρηση στον προπονητή των φιλοξενουμένων.

Με ένα μακρινό  τρίποντο του Χαγκινς ο ΑΡΗΣ μείωσε την διαφορά των 7π. 

Αρκετά  ηταν τα φαουλ που φορτωθηκαν οι παίκτες του ΑΡΗ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με δυνατές άμυνες και απο τις δυο ομάδες. Δυο αστοχα σουτ παικτων του ΑΡΗ και 6 συνεχομενοι πόντοι εδωσαν μια διαφορα 8π στο  Περιστερι. Τριποντο του Νοτε μειωσε την διαφορα στους 5π με σκορ 40-45 στο 6 26'.

Με λάθη και αρκετή δόση ατυχιας ο ΑΡΗΣ  εδωσε το δικαίωμα να πάρει διαφορα 11π στο 2.10'.

Ο Καστρίτης προσπαθούσε αλλαζοντας παίκτες να διατηρήσει την φθορά των δυο ψηλων του του Χρηστίδη και του Σανογκο αφου οπως γραψαμε στην αρχη ο Γκουντγουιν ηταν τραυματιας και απων απο το παιχνίδι.

Το 3ο δεκαλεπτο έληξε με 47-62.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε την μεγαλη ανατροπη. Στο 7.12' η διαφορά κατεβηκε στους 8π με σκορ 59-67 και με άμυνα για σεμινάριο.

Ενα επιθετικό εις βάρος του ΑΡΗ στο 7.05' ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα. Συνθήματα απο την κερκίδα εναντίον της διαιτησιας οδηγησαν την κ Τσαρούχα να διακόψει το παιχνίδι και μαζι με τους άλλους δυο διαιτητές να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια.

Η κ Τσαρούχα έδωσε εντολή για εκκένωση του γηπέδου κάτι το οποίο έγινε και ύστερα απο μια μεγάλη καθυστέρηση, περίπου 70 λεπτά - λόγω της αποχώρησης των διατητών και της εκκένωσης του γηπέδου - ξεκίνησε ο αγώνας.

Ο ΑΡΗΣ μείωσε 72-73  με τρίποντο του Φιλιου στο 1.35'. Σχίζας και Σανόγκο αποχώρησαν με 5 φάουλ. 

Στα 23,4" με το σκορ στο 72-75 ο ΑΡΗΣ έκανε φάουλ στον Ντέμον  και τον οδήγησε σε βολές. 

Φάουλ και βολές για τον Μήτρου Λονγκ και το σκορ στο 74-77.

Νεο φαουλ απο Χορκλερ και βολες για Ντεμον.

Το σκορ στα 18" έγινε 74-79. Στο 9.6" με βολές του Μητρου Λονγκ το σκορ εγινε 75-79.

Με βολές του Φρανσισκο το σκορ έγινε 75-81.

Ταιμ αουτ για το Περιστέρι και συνέχεια στον αγώνα με τρίποντο του Νοτε (37π στον αγώνα) και το σκορ στο 78-81.

Νέο ταιμ αουτ 4.06". Η μπαλα για το Περιστέρι και βολες για τον Ντεμον και τελικό σκορ 78- 83.

Είναι η δεύτερη φορά που διακόπτεται ένας αγώνας στο γήπεδο του ΑΡΗ με διαιτητή την κ Τσαρούχα. Την προηγούμενη φορα ηταν στον αγώνα με το Λαύριο στις 4 Δεκεμβρίου. Σήμερα η εκκένωση έγινε πράξη.

Να σημειωθεί οτι οι φιλοι του ΑΡΗ ανάρτησαν πανο με συνθήματα που αφορούσαν το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τεμπη. Οι φιλοι του ΑΡΗ δεν σήκωσαν πανό της ομαδας αλλα μαύρα πανό.







 







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!