Δήμος Θεσσαλονίκης: Ξεκινά το εαρινό εξάμηνο για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Θεσσαλονίκης


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ξεκινά το εαρινό εξάμηνο για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο» του Τμήματος Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή που σημείωσε στον χειμερινό κύκλο, ξεκινά και πάλι το εαρινό εξάμηνο με δύο νέες θεματικές ενότητες μαθημάτων. Μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πανεπιστημιακοί και ειδικοί ερευνητές μοιράζονται με το κοινό σκέψεις και απόψεις σε επιμέρους επιστημονικά θέματα, που ενδιαφέρουν τους δημότες, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και τους δίνουν πρόσβαση σε πολύτιμες γνώσεις, ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Οι αιτήσεις εγγραφής ξεκινούν στις 15 Μαρτίου 2023 στις 18:00 έως τη συμπλήρωση των τμημάτων. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ.

Οι δύο θεματικές ενότητες θα διεξαχθούν δια ζώσης στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου) και είναι οι ακόλουθες:

 


1) ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ

«Καταναλωτές, Εργαζόμενοι και Παραγωγοί – Συμπεριφορές, Δικαιώματα και Υποχρεώσεις», που θα ξεκινήσει τη Τρίτη 28 Μαρτίου και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 18:00-20:00, με συντονιστή τον κύριο Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΑΠΘ., Κοσμήτορα Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ.


 

2) Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ. ΑΠΟ “ΖΗΝ ΣΤΟ “ΕΥ ΖΗΝ”, που θα ξεκινήσει τη Πέμπτη 30 Μαρτίου και θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 18:00-20:00, με συντονίστρια την κυρία Αξιωτίδου Αιμιλία, Ψυχοθεραπεύτρια – Ψυχοπαιδαγωγό, Επιστημονικό Συνεργάτη Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ.


 


Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι ενήλικες (άνω των 18 ετών) με μοναδικό κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας. Μετά το τέλος των μαθημάτων, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2313318663.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!