Διοικητική παραλαβή για χρήση του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

 


Διοικητική παραλαβή για χρήση

του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

 

            Το νεοαναγερθέν κτίριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ένα κτίριο πρότυπο σε υποδομές και εγκαταστάσεις, παρέλαβε σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου από τον φορέα υλοποίησης του έργου τις «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.».

            Το πρωτόκολλο διοικητικής παραλαβής του σχολείου υπέγραψαν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο Διευθυντής Κατασκευών των ΚΤ.ΥΠ. Γιάννης Τσαγκάρης, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης Γιώργου Σταυρίδη, της Προϊσταμένης του Τμήματος Επιβλέψεων Έργων Παιδείας των ΚΤ.ΥΠ., Κατερίνας Γιατράκου, του Διευθυντή Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας Γιώργου Γκανάτσιου και του επιβλέποντος μηχανολόγου των ΚΤ.ΥΠ. Βασίλη Παπαδήμου.

           


Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου που είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί όλους τους χώρους της πρότυπης σχολικής μονάδας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την περαίωση και παράδοση του σχολείου, το οποίο αποτελεί ένα κτίριο κόσμημα της δημόσιας εκπαίδευσης.

            Υπενθυμίζεται ότι το σύγχρονων προδιαγραφών σχολικό κτίριο κατασκευάστηκε πλησίον του ΔΑΚ Ευόσμου (οδός Γοργοποτάμου & Ολυμπιάδος γωνία), σε οικόπεδο επιφάνειας 2.697,62 τμ και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, 1ο  & 2ο όροφο,  αύλειο χώρο για τη συγκέντρωση των μαθητών και γήπεδο αθλοπαιδιών.

            Η ανέγερση του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου υλοποιήθηκε από τις «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.». Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στα 3.130.000,00€ και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» (ΕΣΠΑ 2014-2020), άξονας προτεραιότητας «ΑΞ10-Επένδυση στην εκπαίδευση, την απόκτηση δεξιοτήτων και τη δια βίου μάθηση – ΕΤΠΑ».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!