Υπογράφηκε η σύμβαση για τις διατακτικές των εργαζομένων του ΟΑΣΘ με τον Γιάννη Μασούτη

 


Υπογράφηκε η σύμβαση

για τις διατακτικές των εργαζομένων του ΟΑΣΘ

 

Στα γραφεία του Οργανισμού η υπογραφή της σύμβασης, με τον Γιάννη Μασούτη της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» που κέρδισε τον διαγωνισμό

 

Η σύμβαση για την προμήθεια ηλεκτρονικών διατακτικών σίτισης για το προσωπικό του ΟΑΣΘ, υπογράφηκε σήμερα από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κώστα Ταγγίρη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» Γιάννη Μασούτη.

Με την σύμβαση αυτή, η οποία προέκυψε μετά από διεθνή δημόσιο διαγωνισμό, υλοποιούνται όροι της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ για τα έτη 2022 και 2023.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς σήμερα, με την υπογραφή της σύμβασης αυτής, κλείνουμε όλες τις εκκρεμότητες και υλοποιούμε στο ακέραιο τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπογράψαμε με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Συνεχίζουμε με εργασιακή ειρήνη να προσπαθούμε καθημερινά για καλύτερες αστικές συγκοινωνίες», τόνισε ο κ. Ταγγίρης. 

Ο κ. Μασούτης ευχήθηκε να υπάρξει καλή συνεργασία μεταξύ της εταιρείας του και του ΟΑΣΘ και σημείωσε ότι το πιο σημαντικό όλων είναι να μείνουν ικανοποιημένοι οι εργαζόμενοι από την συνεργασία αυτή και την υλοποίηση της σύμβασης.

«Μετά από αγώνες, προσπάθεια και επιμονή των εργαζομένων, σήμερα λύνεται μία ακόμη βασική εκκρεμότητα που υπήρχε και αφορούσε τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 2022 – 2023. Τις επόμενες μέρες οι εργαζόμενοι θα έχουν στα χέρια τους τις ηλεκτρονικές κάρτες σίτισης, τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν για την κάλυψη βασικών, βιοποριστικών αναγκών τους», ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ Γιάννης Δήμκας.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!