Στοίχημα: Με τα γκολ στο Λεβερκούζεν

 


Στοίχημα: Με τα γκολ στο Λεβερκούζεν



Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώνεται σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (13/04), με τα πρώτα παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ να πρωταγωνιστούν στα προγνωστικά

Η δυνατή πρόταση της ημέρας έρχεται από την αναμέτρηση Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ για το Γιουρόπα Λιγκ, πάμε να δούμε τι προκύπτει.

Η ομάδα από τη Γερμανία είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η πορεία της το τελευταίο διάστημα είναι σταθερά ανοδική. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-1 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αποτέλεσμα με το οποίο έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν, ενώ δείχνει πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τρέχει νικηφόρο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρείται, παράλληλα, αήττητη στα εννέα πιο πρόσφατα ματς της!

Η Ουνιόν, από την πλευρά της, δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της Γάνδης, αλλά το τελικό 1-1 μόνο ως αρνητικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή αντίπαλο. Η διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας στο Βέλγιο είναι μόλις δύο πόντοι, διεκδικεί τον τίτλο και έχει καλές πιθανότητες να τα καταφέρει. Διατηρείται αήττητη εδώ και επτά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, από πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες αποτελείται ο απολογισμός της, ενδιάμεσα των αναμετρήσεων με τη Λεβερκούζεν, υποδέχεται την υποβιβασμένη Σερένγκ για το πρωτάθλημα και αυτό της δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι πρωτάρηδες σε αυτό το σημείο των ευρωπαϊκών νοκ άουτ, αλλά διαθέτουν καλοδουλεμένο σύνολο που είναι σε θέση να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Η Λεβερκούζεν αποτελεί το φαβορί, αλλά η Ουνιόν έχει τη δυνατότητα να βρει ένα τέρμα τουλάχιστον σήμερα και θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.85.

Δείτε όλα τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!