Για ζητήματα του Δρυμού συζήτησαν ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και μέλη της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού


 Για ζητήματα του Δρυμού συζήτησαν ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και μέλη της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού

Με μέλη της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού συναντήθηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, το βράδυ της Τετάρτης στο ΚΑΠΗ Δρυμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσακίρης και τα μέλη της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού συζήτησαν σχετικά με τα προβλήματα Δρυμού, την ανάδειξή τους και για τις ενέργειες που γίνονται για να επιλυθούν.


Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις και τις παρατηρήσεις των μελών της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού  και τους ενημέρωσε σχετικά με τις ενέργειες που υλοποιεί η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, αναφορικά με την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο Δρυμό.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα έργα αποχέτευσης και υδροδότησης στην περιοχή, η ανάπλαση της πλατείας Δρυμού, οι συντηρήσεις του οδικού δικτύου, η ενίσχυση του δημοτικού ιατρείου στο Δρυμό και θέματα που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Το επόμενο διάστημα, όπως είπαν ο κ. Τσακίρης και τα μέλη της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού, πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες συναντήσεις


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!