Μαζικές εξορμήσεις κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

 


Μαζικές εξορμήσεις κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

 

Σε δύο από τις μεγαλύτερες λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου κλιμάκια υποψήφιων βουλευτών/τριων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, μοιράζοντας έντυπο υλικό και επικοινωνώντας με τους πολίτες.


Το ένα κλιμάκιο βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της Βούλγαρη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, και το δεύτερο στη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης, στη δυτική πλευρά της πόλης. Οι πολίτες θέλησαν να μάθουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον δρόμο προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος, κοινός τόπος στις συζητήσεις με τους πολίτες αποτελεί η ανάγκη για πολιτική αλλαγή και για προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο πλαίσιο των καθημερινών εξορμήσεων του κόμματος στην πόλη, κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών/τριων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε την Παρασκευή στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου υπήρξε επαφή με τους εργαζόμενους του κεντρικού δήμου, καθώς και συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Τις επόμενες ημέρες κλιμάκια υποψήφιων, μελών και στελεχών θα συνεχίσουν τις επισκέψεις τους σε δημόσιες υπηρεσίες, δομές υγείας, λαϊκές αγορές και γειτονιές της πόλης.

 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!