Μαν. Ιωαννίδης: Υψιστη τιμή η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

 


«Δεν υπάρχει τίποτα το ακατόρθωτο για τον άνθρωπο που θα προσπαθήσει» Μέγας Αλέξανδρος.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ύψιστη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της νίκης ως υποψήφιο βουλευτή της Α’ Θεσσαλονίκης.

Την πολιτική εμπειρία που απέκτησα ως δημοτικός σύμβουλος- αντιδήμαρχος για πέντε (5) συνεχόμενες τετραετίες δίπλα στον διακεκριμένο Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, σας καλώ να μου αναθέσετε  την ευθύνη να την αξιοποιήσω στην κεντρική πολιτική σκηνή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να αγωνιστώ για το ευοίωνο μέλλον της νέας γενιάς, την αξιοπρέπεια της παλαιάς και τις αξίες της γαλανόλευκης σημαίας με το σταυρό.

Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε υπεύθυνα για την πατρίδα μας. Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και Ιωαννίδη στην Α’ Θεσσαλονίκης και συνεχίζουμε με Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό. Καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους υποψήφιους.   

Ιωαννίδης Μανώλης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!