Συγχαρητήρια Π. Τσακίρη στους μαθητές της ομάδας Ρομποτικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού για τη σπουδαία διάκρισή τους σε αγώνες

 Συγχαρητήρια Π. Τσακίρη στους μαθητές της ομάδας Ρομποτικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού για τη σπουδαία διάκρισή τους σε αγώνες

Για τη σπουδαία διάκριση που πέτυχαν στους τελικούς αγώνες της WRO Hellas (Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης) συνεχάρη ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, τους μαθητές Νίκο Κοκκινάκη και Παναγιώτη Νέτσικα, μέλη της ομάδας ρομποτικής DRYBOTS_01 του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού. Τα παιδιά στην τελική κατάταξη των προχωρημένων αναδείχθηκαν πρώτη ομάδα στην Κεντρική Μακεδονία και τέταρτη ομάδα στο Πανελλήνιο!


Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συναντήθηκε με τα  παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και τους εξέφρασε τα συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των Δημοτών του Δήμου Ωραιοκάστρου για την μεγάλη επιτυχία τους.

«Μας κάνετε υπερήφανους. Η διάκρισή σας είναι πραγματικά σπουδαία, καθώς με την προσπάθειά σας πετύχατε να αναδειχθείτε πρώτη ομάδα στην Κεντρική Μακεδονία και τέταρτη σε όλη την Ελλάδα! Σας ευχαριστούμε, είμαστε δίπλα σας και ευχόμαστε στην πορεία σας να καταγράφετε επιτυχίες και νίκες», είπε στους Νίκο Κοκκινάκη και Παναγιώτη Νέτσικα ο κ. Τσακίρης.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου συνεχάρη επίσης τους προπονητές των παιδιών Φοίβο Φιλιππίδη, Μ. Μπακάλογλου και Ελίνα Καραγιαννίδου για την καθοδήγησή τους, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, Δημήτρη Πόντικα και τους γονείς των μαθητών.

Ο Νίκος Κοκκινάκης και ο Παναγιώτης Νέτσικας συμμετείχαν με την ομάδα DRYBOTS_01 του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού στην τελική φάση του διαγωνισμού STEM και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του WRO Hellas που έγινε στην Αθήνα τέλη Μαρτίου. Ο STEM Education Θεσσαλονίκη έδωσε δυναμικό παρόν με τη συμμετοχή 10 ομάδων που διαγωνίστηκαν στο Ποδόσφαιρο 2x2, στην Ανοικτή_Κατηγορία Γ-ΣΤ και στη Regular Αρχαρίων και Προχωρημένων. Η κατηγορία με τη μεγαλύτερη συμμετοχή ήταν η Regular Προχωρημένων, που συμμετείχαν πέντε ομάδες και κατάφεραν να προκριθούν στις 16 καλύτερες. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν για τους DRYBOTS_01 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού που τερμάτισαν στην 4η θέση πανελληνίως.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!