Συνάντηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Άρη Τεμεκενίδη

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνάντηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Άρη Τεμεκενίδη


Συνάντηση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά» παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμαριάς Άρη Τεμεκενίδη, πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.
Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η προεκλογική στρατηγική της παράταξης και το σχέδιο δράσεων που θα πραγματοποιηθούν για την επικοινωνία με τους δημότες το επόμενο διάστημα.
Επίσης, παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος της παράταξης και εξειδικεύτηκαν οι προτάσεις και οι λύσεις που θα περιλαμβάνονται σ’ αυτό.
Το πρόγραμμα της παράταξης, αφού ολοκληρωθεί η σχετική διαβούλευση με τους φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης,  θα παρουσιαστεί σε ειδική ανοικτή εκδήλωση από τον υποψήφιο Δήμαρχο, Άρη Τεμεκενίδη.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Άρης Τεμεκενίδης παρουσίασε και νέες υποψηφιότητες Δημοτικών Συμβούλων που προέκυψαν μετά την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης τον Φεβρουάριο, αναφέροντας ότι πλέον έχει ολοκληρωθεί το 80% της στελέχωσης του ψηφοδελτίου.
Κλείνοντας την συνάντηση ο Άρης Τεμεκενίδης ευχαρίστησε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης για την ενεργό συμμετοχή τους, τις προτάσεις που κατέθεσαν και την συμβολή τους στην διαμόρφωση ενός πλήρους, ρεαλιστικού και σύγχρονου προγράμματος για την επόμενη ημέρα στην Καλαμαριά.








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!