15 Δημοτικοί Σύμβουλοι στηρίζουν τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Π. Τσακίρη

 


15 Δημοτικοί Σύμβουλοι στηρίζουν τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Π. Τσακίρη

Τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Παντελή Τσακίρη, στηρίζουν 15 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ωραιοκάστρου ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Βέσκου - Κυριακίδου Εύη, Δημητριάδου Σοφία, Δρόσου Ευαγγελία, Ζάπρα Χριστίνα, Ιωσηφίδης Δαμιανός, Καζαντζίδης Χαράλαμπος, Κανταρτζής Ευάγγελος, Καρασαββίδης Δημήτρης, Λαζαρίδης Αριστείδης, Πανιώρης Αναστάσιος, Πανούσης Άγγελος, Παραπανήσιος Γιώργος, Σαραμούρτσης Νικόλας, Συμεωνίδης Χρήστος και Χατζηαντωνίου Ευάγγελος εκφράζουν τη στήριξή τους στον Παντελή Τσακίρη και την επανεκλογή του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Οι 15 Δημοτικοί Σύμβουλοι σε κοινή δήλωση στήριξής τους προς τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Παντελή Τσακίρη, τονίζουν:

«Όταν το 2019 αποφασίσαμε να θέσουμε την υποψηφιότητά μας ενώπιον των συνδημοτών μας για τη συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου, δεν γνωρίζαμε ότι θα γινόμασταν ομάδα.

Άνθρωποι διαφορετικοί, με άλλες πολιτικές καταβολές, ο καθένας με τη δική του ιδιαίτερη προσωπικότητα,  άλλοι πιο έμπειροι στα τοπικά πράγματα και άλλοι πρωτοεμφανιζόμενοι, αποφασίσαμε να βγούμε από την ασφάλεια της ιδιωτικής μας ζωής για να συνδιαμορφώσουμε ένα καλύτερο παρόν και ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για τον τόπο μας.

Για να γεφυρώσεις διαφορές και να ενώσεις ανθρώπους απαιτεί ανοιχτό μυαλό, γνώση, μεράκι και προσήλωση στον τελικό στόχο: να κάνεις δηλαδή τη ζωή αυτών που σε εξέλεξαν καλύτερη απ' ό,τι την βρήκες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!