Σάββας Αναστασιάδης: "Πάμε για ισχυρή πρωτιά στις 21 Μαίου"


 ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:  «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ»

 

«Η ισχυρή πρωτιά στις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας»,  τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης και   υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές Σάββας Αναστασιάδης συνομιλώντας με  τον   Βασίλη Κοντογουλίδη στο δημοτικό ραδιόφωνο FM 100.  

«Υπάρχει δυναμική όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, βεβαιότητα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Διαπιστώνω από τις επαφές και τις συναντήσεις μου ότι ο κόσμος συσπειρώνεται περισσότερο και συμμετέχει στη διαδικασία. Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε το 35% προκειμένου στις δεύτερες εκλογές να πετύχουμε την αυτοδυναμία», είπε.

  • Αναφερόμενος στα στρατηγικά πλεονεκτήματα της ΝΔ στην προεκλογική κούρσα ο κ. Αναστασιάδης επισήμανε:

«Η ασφάλεια της χώρας, εσωτερική και εξωτερική, η ανάπτυξη και η σταθερότητα, τα θέματα εκσυγχρονισμού του κράτους - όλα αυτά είναι τα μεγάλα μας πλεονεκτήματα. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να μπει η χώρα σε ίσιο και ασφαλή δρόμο και τα μηνύματα είναι από παντού θετικά.  Θέλει πολλή δουλειά για να ολοκληρωθεί όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται και να πάμε ακόμη καλύτερα».

  • Για τις προκλήσεις και τα όσα επιτεύχθηκαν μέσα στην τετραετία, είπε:

«Ξεκινήσαμε με την πανδημία, τον πόλεμο, την ενεργειακή κρίση, δεν είχαμε μπροστά μας έναν καθαρό δρόμο για να λειτουργήσουμε. Παρά τις κρίσεις ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις μας στα μεγάλα θέματα, τη φορολογία, τις αυξήσεις μισθών και συντάξεων.  Επιπλέον, για πρώτη φορά η χώρα έχει αποκτήσει διεθνείς συμμαχίες και έχει υπογράψει συμφωνίες που την ενισχύουν. Η Ελλάδα έχει αυτοπεποίθηση, το θάρρος να απαντάει σε οποιαδήποτε εξωτερική πρόκληση». 

  • Για τα ζητήματα της Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης:

«Η Β’ περιφέρεια, την οποία γνωρίζω πολύ καλά, είναι εκτεταμένη και έχει διαφορετικές περιοχές και συνθέσεις πληθυσμού, αστικές, αγροτικές, βιομηχανικές, τουριστικές. Έχει και  περιοχές με πολλά προβλήματα, όπως η επαρχία Λαγκαδά και οι ορεινοί όγκοι, οι οποίες θέλουν οπωσδήποτε υποδομές και καλύτερη πρόσβαση. Από την πλευρά τους οι τουριστικές περιοχές χρειάζονται προβολή και ενίσχυση της υποδομής τους σε καταλύματα, ενώ οι βιομηχανικές περιοχές έχουν άλλες προτεραιότητες. Κι έχουμε και τη Ν. Μηχανιώνα με τον μεγαλύτερο αλιευτικό στόλο στην Ελλάδα. Δεν μπορεί κανείς με ένα θέμα, μία προτεραιότητα να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα».  

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!