Όλοι έτρεξαν για την ΕΛΠΙΔΑ στο Ωραιόκαστρο - Με επιτυχία στέφθηκε ο 9ος Φιλανθρωπικός Αγώνα Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα

 


Όλοι έτρεξαν για την ΕΛΠΙΔΑ στο Ωραιόκαστρο - Με επιτυχία στέφθηκε ο 9ος Φιλανθρωπικός Αγώνα Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα

Έτρεξαν για την ΕΛΠΙΔΑ και αναδείχθηκαν όλοι νικητές! Ο 9ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Ωραιόκαστρο με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών και μετατράπηκε σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑ», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οικονομική στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και με την τεχνική στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, συνδιοργάνωσε με τον Δήμο Ωραιοκάστρου τον 9ο Φιλανθρωπικό  Αγώνα Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα.

Δρομείς κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στην κεντρική είσοδο της Μονάδας στο Ωραιόκαστρο και έτρεξαν σε τρεις διαδρομές, στηρίζοντας την ΕΛΠΙΔΑ.

«Το έργο που παράγεται στην Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία ''Ελπίδα'' είναι σπουδαίο. Ο Δήμος Ωραιοκάστρου βρίσκεται στο πλευρό της Διοίκησης της Μονάδας και του Συλλόγου Φίλων της Ελπίδας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και φέτος στον Αγώνα Βουνού της Ελπίδας, έναν αγώνα που μας υπενθυμίζει την αξία της προσφοράς προς το συνάνθρωπο», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη γνωριμία με το περιαστικό δάσος του Ωραιοκάστρου, είναι η ευρύτερη κινητοποίηση ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και η συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!