Μεγάλη εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη στην Περαία

 


Μεγάλη εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη στην Περαία

 

Με μία μεγάλη πολιτική εκδήλωση στην Περαία, γεμάτη παλμό και δύναμη, συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία ο   βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές Σάββας  Αναστασιάδης.

Το αδιαχώρητο  σημειώθηκε στον χώρο της εκδήλωσης από φίλους και υποστηρικτές του βουλευτή, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του.

Ο κ. Αναστασιάδης έδωσε το σύνθημα της νίκης για τις εκλογές της 21ης Μαΐου επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες, τις πιο κρίσιμες εκλογικές μάχες στη χώρα μας κατά τα τελευταία 30 χρόνια. «Η κάλπη που βρίσκεται μπροστά μας είναι αυτή που θα δείξει αν η Ελλάδα θα παραμείνει στον δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου, της προκοπής και της σταθερότητας. Τον δρόμο που ακολούθησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα», τόνισε.

Τον βουλευτή προλόγισαν ο  Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, ο πολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Θερμαϊκού Παναγιώτης Παράσχου και  ο πρώην νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 11.30 π.μ., ο Σάββας Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, στο Porto Palace.

 


 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!