Δ. Ωραιοκάστρου: Μήνυμα ζωής έστειλαν εθελοντές αιμοδότες

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Μήνυμα ζωής έστειλαν εθελοντές αιμοδότες

Ακόμη ένα ηχηρό μήνυμα ζωής έστειλαν σήμερα το πρωί δεκάδες εθελοντές αιμοδότες, που συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» και τον Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ο Ερωτόκριτος».

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη των υπαλλήλων της Υπηρεσίας του Δήμου από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.


«Αξίζουν συγχαρητήρια στους αιμοδότες μας που κινητοποιούνται και συμμετέχουν στις αιμοδοσίες που διοργανώνουμε. Ευελπιστούμε να μεταδοθεί σε όλους η μεγάλη σημασία του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας και ο αριθμός των αιμοδοτών να αυξάνεται διαρκώς», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, που βρέθηκε στο χώρο της αιμοδοσίας και συνομίλησε με αιμοδότες.

«Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμα και προσέφεραν αίμα, τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας που υποστήριξαν τη δράση, το προσωπικό και την διοίκηση του νοσοκομείου ''Θεαγένειο'', που συνέβαλαν για ακόμη μία φορά στην υλοποίηση της αιμοδοσίας με επιτυχία», ανέφερε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!