Εύοσμος - Κορδελιό: Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της Καραολή & Δημητρίου

 


Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της Καραολή & Δημητρίου

 

Ένας από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η οδός Καραολή και Δημητρίου, απέκτησε νέα όψη και παραδόθηκε στην κυκλοφορία, μέσα από το εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης του οδικού δικτύου που υλοποιεί η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού Ευόσμου”.

Τα έργα αποκατάστασης και αναβάθμισης του οδοστρώματος που πραγματοποιήθηκαν σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων της οδού - από τη διασταύρωση της Καραολή & Δημητρίου με την οδό Κοσμά Αιτωλού έως την διασταύρωσή της με την οδό Δενδροποτάμου -  περιλάμβαναν την αποξήλωση του παλαιού και φθαρμένου οδοστρώματος και την ασφαλτόστρωσή του με νέα υψηλής ποιότητας και αντοχής υλικά, ενώ στη συνέχεια υλοποιήθηκαν εργασίες διαγραμμίσεων και διαβάσεων, συμβάλλοντας στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών αλλά και στην οδική ασφάλεια της κομβικής αυτής οδικής αρτηρίας, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη κυκλοφορία.


“Η
βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και η οδική ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα η οποία γίνεται πραγματικότητα με μικρές και μεγάλης κλίμακας παρεμβάσεις στο οδικό μας δίκτυο, το οποίο αναβαθμίζεται σημαντικά με την υλοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα ασφαλτοστρώσεων που σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο μας”
τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε: “Η Καραολή & Δημητρίου είναι ο πρώτος από τους 13 κεντρικούς οδικούς άξονες του δήμου που πρόκειται να ανακατασκευαστούν σε όλο το μήκος και το πλάτος τους, μέσα από το μεγαλόπνοο πρόγραμμα Αστικών Αναπλάσεων που έχουμε εξασφαλίσει για το δήμο μας από το «Αντ. Τρίτσης», η υλοποίηση του οποίου ξεκινά στα τέλη του 2023 και θα αλλάξει την εικόνα και τη φυσιογνωμία του δήμου μας”.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!