Επίθεση σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην ανατολική Θεσσαλονίκη


Ανακοίνωση για επίθεση σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην ανατολική Θεσσαλονίκη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Θεσσαλονίκης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρεται σε ακροδεξιά επίθεση και συγκεκριμένα:

 Ακροδεξιά επίθεση σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανατολική Θεσσαλονίκη


Βανδαλισμούς και φθορές στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη συμβολή των οδών Δελφών με Μαρτίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προκάλεσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής ακροδεξιοί.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ομάδα αγνώστων έσπασε σημεία του περιπτέρου, έσκισε αφίσες και κόλλησε εθνικιστικά αυτοκόλλητα. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, τις οποίες καλούμε να ερευνήσουν το περιστατικό και να εντοπίσουν τους δράστες. 

Οι ακροδεξιές επιθέσεις και οι εκφοβισμοί δεν θα περάσουν, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο δημοκρατικός λαός της πόλης θα απομονώσει για άλλη μια φορά τις φωνές του ρατσισμού και του φασισμού.

Στις 21 Μαΐου με την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέλνουμε μήνυμα δημοκρατίας και δικαιοσύνης παντού!

 

Από το Γραφείο τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!